Uitgekomen droom

Hier zitten we dan in een zonovergoten Griekenland. Nu onze vrienden zijn vertrokken, kunnen we ons pas echt goed voorstellen hoe het is om hier te wonen.

Er is stroom, alles functioneert en zelfs de koppelingen van de CV lekken niet. De timmerman heeft een immense linnenkast gemaakt en alles krijgt langzaamaan zijn vaste plaats. Beetje voor beetje wordt ook alles schoongemaakt; een wasje tussendoor, aan de lijnen tussen 2 olijfbomen en binnen een uur weer in de kast. Lekker asperges koken en de vaat in de vaatwasser.

Het gewone leven heeft zijn weg gevonden, dit is geen vakantie meer. En toch reuze ontspannend. En als je je afvraagt wat je met de enorme wortelstronk van de gerooide olijfboom aanmoet, komt er iemand langs die wel een kunstenaar weet die de wortels wil bewerken en in ruil daarvoor de stam klein wil zagen.

Zo eenvoudig kan het leven zijn!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Uitgekomen droom

  1. Nympha zegt:

    Geweldig zeg! Van harte met deze droom die eindelijk werkelijkheid wordt. Na al die ups en downs eindelijk alles zoals het moet zijn. Geniet ervan!

  2. Anja zegt:

    Gefeliciteerd Joop en Tan ! Super dat alles werkt en dat jullie nu werkelijk kunnen voelen hoe het is om er te wonen. Wat moet het een opluchting zijn geweest, te merken dat de electra werkte. Tan zal idd wel uit d’r dakkie zijn gegaan. Nou genieten jullie er nog van ! Nog even en het is iedere dag vakantie voor jullie šŸ™‚ liefs Anja & Lisan

Plaats een reactie